Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim görmeye Samsun’dan geldim. Üniversite hayatıma dair istediklerim, güçlü ve akademik bir eğitim almak, sosyal faaliyetlerde etkin rol oynamak, okuyacağım üniversitede rahat, güvenli ve refah içinde barınmaktı. Özyeğin Üniversitesi’nin Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı’nı ve sağladığı imkanları öğrenince sınav sürecimde bursiyer olmak için bu programa başvurdum.

İstanbul’a ilk gelişim de bu burs programı sayesinde oldu. Üniversite tanıtım günlerinde kampüste bulunduğum iki günde üniversite eğitimi ve yaşamına dair tüm isteklerimin Özyeğin Üniversitesi tarafından karşılanabileceğini öğrendim. Daha sonra üniversitede bursiyer olarak öğrenim görme şansı kazandığımı öğrenince, geleceğime ve mesleğime dair kendime katacağım deneyimler adına daha da heyecanlanmaya başladım ve burada bulunduğum ilk günden beri bu heyecanla okuyorum. Özellikle hukuk alanında Özyeğin’de var olan akademik kadro, hukuk klinikleri, kurgusal dava sunumları, zorunlu sertifika programı ve stajlar ile diğer hukuk fakültelerinden daha kapsamlı bir mesleki eğitim aldığım için çok mutluyum.