Bursa Özlüce Anadolu Lisesi’nden mezunum. Özyeğin Üniversitesi’nin araştırmaya ve gelişmeye açık, öğrencilerine hayatın her alanında destek olan, alanında uzman yönetim ve eğitim kadrosuna sahip olması ve Türkiye’deki en iyi üniversiteler arasında olmanın yanında öğrencilerini de alanlarının en iyisi olarak yetiştirmek için gösterdikleri azimli çalışmalar burayı tercih etmemdeki en önemli sebeplerdendir. Sevgili üniversite adayı arkadaşlarım, Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı başarılı, yetenekli ve bursa ihtiyacı olan öğrencilere çok güzel imkanlar sunan bir burs programı. Çok değil daha 6 ay kadar önce ben de sizin konumunuzdaydım. Hangi üniversiteyi seçeceğime daha tam karar verememişken bir öğretmenim sayesinde bu burs programından haberdar oldum, katılmaya karar verdim ve sonucunda ise buradayım. Size tavsiyem kendinizi derslerin içinde kaybetmeyin. Ders tabii ki çalışılacak ama bu demek değildir ki eve kapanacaksınız. Siz yine dışarı çıkın, gezin, sosyalleşin. Resim, müzik, spor ile uğraşıyorsanız sakın bırakmayın. Çünkü hayatın içinde dersler çok küçük bir alan kaplıyor. Kendinizi geliştirin ve yetiştirin. Unutmayın, kültürel bilgisi ve sosyal becerisi olmayan biri istediği kadar para kazansa bile kaliteli bir hayat süremez.