Özyeğin Üniversitesi Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı’nı hayatımın en büyük şanslarından biri olarak tanımlayabilirim. Lise eğitimimi tamamladığımda, kaliteli bir üniversite ve gelecek vadeden bir bölüm arayışı içinde iken saygıdeğer rehberlik öğretmenimin yönlendirmesi ile karşıma çıkan bu program, adeta hayatımda bir dönüm noktası oldu. Henüz 18 yaşına basmış gencecik ve taze bir beyin olan beni, Özyeğin Üniversitesi kalitesi çok farklı bir konuma taşıdı.

Bugün beni ben yapan, hayatımın en kıymetli kilometre taşlarından biri olan EFEB Programı geleceğim için de önüme muntazam bir yol açtı. Gerek üniversite eğitimi sırasında gerekse de sonrasında birçok gencin yaşamış olduğu staj ve iş arayışı kaygısı EFEB Programı bursiyerleri için çok uzak. Üniversite eğitimi sırasında her zaman sağlanan maddi ve manevi destek eğitim hayatımıza dört elle sarılmamızı sağlarken, bizlere sağlanan nitelikli stajlar da kendimizi pratikte çokça ileriye götürmemizin önünü açtı. Tüm bu imkanların da mezuniyet sonrasında bizlere çok değerli meslek kapıları açabileceğini düşünmekteyim. Bu programda emeği geçen ve bizlerin bu muhteşem program ile yolunun kesişmesini sağlayan herkese teşekkürü bir borç bilirim.