2016 Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı bursiyeri olarak üniversitemde 4.yılımı, bölümümde 3. yılımı doldurmaktayım. Öncelikle üniversiteme ve burs programına sadece sınav başarısı ile değil de akabinde yapılan mülakat ve değerlendirme sonucunda girmiş olmam, sadece akademik başarısına değil de kişiliği ve yetkinliklerine de güvenen biri olarak, sürecin benim için ayrıca heyecan dolu geçmesini sağladı. Bu heyecan dolu süreçten sonraki ilk yılım, üniversitemiz bünyesindeki birçok kulübe katılım sağlayıp üniversiteme adapte olma ve İngilizce hazırlık süreciyle tamamlandı. Daha sonrasındaki ikinci yılımda artık bölümüme başlamış olarak bir yandan keyif alarak okuduğum derslerimi idam ettirirken, diğer yandan da Bus101 adlı derse bir yıllık asistanlık yaparak devam ettim. Daha sonrasında arkadaşlarımla birlikte Özyeğin Business and Economics Club’ı kurarak tekrar kulüp faaliyetlerinde aktif rol oynadım ve sonrasında akademik başarımdan ötürü Çift Ana Dal Programına hak kazanarak okuduğum Ekonomi bölümüne ilaveten uluslararası finans bölümüne başladım. Şu an hem Ekonomi hem Uluslararası Finans lisans programı öğrencisi olarak öğrenim görmeye ve her gün heyecanla önümdeki iş hayatına karşı kendimi daha hazır hissetmemi sağlayan eğitimime tam hız devam etmekteyim.