İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Kırşehir’de tamamladım. Eğitim hayatım boyunca iyi bir gelecek için çalışmalarımı sürdürdüm. Her zaman en iyiyi hedefledim. Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı sayesinde Özyeğin Üniversitesi’nin kapıları bana açıldı. Bu programa kabul edildiğimi öğrenince hayallerime bir adım daha yaklaştığımı hissettim ve bu program sayesinde kendime olan güvenimin arttığını fark ettim. Farklı deneyimler için birçok imkan sunan Özyeğin Üniversitesi’nde siz de kendinizi birçok konuda geliştirebilirsiniz. Üniversitemizin gerek akademik gerek sosyal alanda öğrencilerine sunduğu sayısız olanak sayesinde vizyonunuzu genişletebilir ve kendinizi daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Özyeğin Üniversitesi sayesinde hayallerinizin peşinden gidebilir, ufkunuzu açabilir, geleceğinize güçlü ve faydalı yatırımlar yapabilirsiniz. Geleceğe ışık tutan bu programın üniversitemize, öğrencilere ve ülkemize çok faydalı olacağını düşünüyorum.