Eğitimde Fırsat Eşitliği Bursu ile sınavdan bir hafta sonra tanıştım. Sınavım beklediğim gibi geçmemişti. Rehberlik hocam haber verince hemen araştırdım ve benim için ikinci bir şans olabileceğini düşündüm. Hemen o anki heyecanımla kayıt olma aşamasına geçtim. Kayıt olmanın kolaylığı ve başvurumu yaptıktan sonra hemen geri dönülmesi, üniversitenin programa verdiği önemi bana hissettirdi. Bursun verdiği fırsatlar ve okulun akademik kadrosu beni gerçekten etkiledi. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra sonuç belgemi gönderip beklemeye başladım. Kampüse çağırıldığıma dair haber alınca çok sevindim ve sabırsızlıkla beklemeye başladım. Kampüse gittiğimde, üniversitenin beklentilerimin üstünde olduğunu gördüm ve kendime ‘burada olmalıyım’ dedim. İki gün sonra kazananların arasında benim de olduğunu görünce çok sevindim ve tereddütsüz tercihimi yaptım. Bize bu fırsatları sunan, bu programın gerçekleşmesini sağlayan ve beni bilgilendiren rehberlik hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Umuyorum ki bu aile daha fazla büyümeye devam edecek ve bizler de şimdi ve ileride bu programın duyulması ve gelişmesi için elimizden geleni yapacağız.