Tanışmamızın bir tesadüfler silsilesiyle sonuçlandığı Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı, varlığını fark ettiğim anda beni heyecanlandıran bir program oldu. Özenle doldurduğum başvuru formunun ardından kampüse davet edilişimiz ve geçirdiğimiz tanışma günlerinin, hakkında aslen iyi olduğu haricinde pek az fikre sahip olduğum Özyeğin Üniversitesi’ne besleyeceğim istek konusunda bir dönüm noktası olacağını sonradan fark edecektim. Kabul ve tercih süreçlerinin ardından İstanbul'a gelip yerleşmeyi heyecanla beklediğim Özyeğin Üniversitesi'nden beklentilerim büyüktü. Nitekim, fazlasını verdi ve eksik bırakmadı. Hiyerarşinin ve kibrin barınmadığı akademik, sosyal ve profesyonel ortamın huzurlu ve kompakt bir yerleşkede sağlandığı Özyeğin Üniversitesi, öğrencilerin dilediği işin ucundan tutarak deneyim ve gelişim bazında kişiliğine fayda sağlamak konusunda da geniş imkanlara sahip. Burs programımızın isminin daha çok kişiye ulaşması, Özyeğin'in "erişilebilir araştırma üniversitesi" vizyonu konusunda önemli bir itici güç sağlayacak. Bizler, bu konuda elimizden geleni yapmaya hazır olacağız.