Bartın Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi 2019 mezunuyum. Kendi araştırmalarım sonucunda Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı’yla tanıştım, ardından hayallerimi süsleyen Özyeğin Üniversitesi’ne gelip gezdim, başvurumu yaptım. Mülakatlar için kampüse geldiğimde bu kez kesin olarak ben burada olmalıyım dedim. Ne kadar doğru bir karar verdiğimi her geçen gün yeniden anlıyorum. Mülakat süresince tanıdığım arkadaşlarım, mentörlerim ve kampüs içinde bizimle ilgilenen insanlar sayesinde üniversiteye alışmam çok kolay oldu. Bu şartlar altında öğrenim görebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Akademik ve sosyal açıdan çok geniş olanaklara sahip bir üniversitedeyim. Bunların dışında da Özyeğin Üniversitesi’nin bizler için sağladığı imkanlar saymakla bitmez.