2019 yılında Bursa Nova Fen Lisesi’nden mezun oldum. Daha önce Özyeğin Üniversitesi’nin başarıları hakkında bilgim vardı. Okuldaki öğretmenlerim aracılığıyla bu burs programını inceleme fırsatı bulduğumda Özyeğin Üniversitesi hakkında da derinlemesine araştırma yaptım. Bu araştırmalar sonucunda Özyeğin Üniversitesi’nde okuma şansı elde etmenin beni hayallerime kavuşturmaya bir adım daha yakınlaştıracağını düşünmeye başladım ve programa başvurdum. Tanışma günleri için kampüse davet edildiğimde kampüste geçirdiğim vakitler sonucunda kararımdan bir kez daha emin oldum. Özyeğin Üniversitesi’nde öğrenciye verilen değeri görmek, kendini geliştirebilmesi adına her türlü fırsatın sunulduğunu fark etmek beni çok etkilemişti. Bu burs programı sayesinde de güzel imkanlara sahip olup, kendimi geliştirebileceğimi biliyordum. Özyeğin Üniversitesi güçlü akademik kadrosunun yanı sıra öğrenciye sağladığı sosyal olanaklarla da gün geçtikçe kendini geliştirmeye devam eden bir üniversite. Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı sayesinde böyle güzel bir üniversitede okuyabilmek ve bu programın bir parçası olmak gerçekten gurur verici.