Özyeğin Üniversitesi ile tanışmam Hüsnü Özyeğin’in Youtube’daki videolarını izlerken üniversitesi hakkında bahsetmesi ile başladı. Bu videoları izlerken Özyeğin Üniversitesi hakkındaki merakım giderek arttı ve internette araştırma yapmaya başladım. Bu araştırmalarımın sonucunda Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı hakkında bilgiler edindim ve heyecanla başvuruda bulundum. Sonradan fark ettiğim üzere hayatımın en önemli kararlarından birini vermiş bulundum. Özyeğin Üniversitesi’nin “Yüksek Onur” öğrencileri için özel olarak düzenlediği staj programı sayesinde Credit Europe Bank Romanya’da iki haftalık stajımı tamamladım. Bu program yeni bir kültürü tanımam için fırsat yaratırken aynı zamanda bankacılık sektörü hakkında fikir edinmemi de sağladı. Hollanda’nın en büyük sigorta şirketlerinden biri olan Zilveren Kruis ile gerçekleştirilen bir proje için okulumuzu Hollanda’da temsil ettik ve “En iyi Proje” ödülünü alarak okulumuza döndük. Tüm bu etkinlikleri Özyeğin Üniversitesi’nin her zaman yanımızda olan akademik ve profesyonel gelişim kadrosu olmadan gerçekleştirmek mümkün olmazdı.

Her zaman daha ileriyi hedeflememiz için bizi teşvik eden akademik kadro ve okulumuzun desteği sayesinde sunulan birçok proje imkanı, kendimi şanslı bir mühendislik öğrencisi hissetmemi sağladı.