2015 yılında Çorlu İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun oldum ve aynı yıl Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı sayesinde Özyeğin Üniversitesi ile tanıştım. Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı Özyeğin Üniversitesi’nin öncelikli hedeflerinden biri olan ‘erişilebilir bir üniversite olma’ amacıyla uyguladığı bir model. Bu burs programından yararlandığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. İngilizce hazırlık eğitimimin ardından Hukuk Fakültesi’ne başladım. Özyeğin Üniversitesi gerek öğrenci kulüpleri gerekse de diğer sosyal aktiviteler ile birey olarak ihtiyaçlarıma cevap veren bir ortam sundu. Öğrencilere yönelik part – time çalışma olanağı, önemli deneyimler elde etmemi sağladı.

Hukuk fakültesindeki eğitimim boyunca kurgusal davalar ve sertifika dersleri sayesinde hukukun çeşitli alanlarında detaylı bir eğitim aldım. Dil dersleri ve seçmeli dersler ile sadece hukuk değil farklı disiplinler ile de ilgilenip, kendimi çok yönlü olarak geliştirebildim.

Tüm bu imkanlar aracılığıyla mezun olmadan iş dünyasının beklentilerini görebilme ve kendimi bu doğrultuda geliştirebilmem için Özyeğin Üniversitesi’nde okumanın bana verdiği eşsiz fırsatı değerlendirdim.