Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi 2017 mezunuyum. Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı’yla üniversite gezileri kapsamında tanıştım. Ancak zaten mezun olduğum okulumda Özyeğin Üniversitesi’nin sahip olduğu ciddi bir popülarite mevcuttu ve bunun sonucunda hepimiz Özyeğin’e aşinaydık. Fakat bu geziden sonra Özyeğin Üniversitesi’nde eğitim almak istediğime kesin karar vermiştim. O geziden başvurumu tamamladığım güne dek kararım hiç değişmedi ve iyi ki bugün buradayım.   Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı bana göre akademik başarıya ek olarak başka niteliklerin de kriter olarak değerlendirilebileceğini ve ödüllendirilebileceğini ortaya koydu. Bugün burada, Türkiye’nin en prestijli ve vizyonlu üniversitelerinden birinde uluslararası standartlarda eğitim alabiliyorsam, bunu Özyeğin Üniversitesi’ne ve Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı’na borçluyum. Son olarak ise, Özyeğin Üniversitesi’nin bana kattığı ve katacağı değerlerin önemini ilk günden bu yana, her geçen gün daha iyi anlıyorum ve kariyerimin bu değerler üzerine kurulu olacağını biliyorum.