Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. Sınıf öğrencisiyim ve bu yıl mezun oluyorum. Üniversitemde geçirdiğim yıllar çok değerli. Bu yüzden mezun olacağı için üzülen öğrencilerden biriyim. Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı’nı duyduğumda benim için oldukça iyi bir fırsat olabileceğini düşündüm ve başvurdum. Burs programının bana kattığı en güzel şeylerden birisi geçimimi erken yaşta tek başıma sağlayabilmem oldu. Bu, bir insanın ayaklarının üzerinde durabilmesi ve birey olabilmesi için önemli bir adım. Çünkü hayatınızın kontrolünü elinize almanız ve tüm kararları kendiniz vermeniz, sizi büyüten önemli şeylerden birisi.

Özyeğin Üniversitesi’nde bir ayrıcalık olarak gördüğüm ve bahsetmeye değer bir diğer konu da fakültedeki hocalarımdan Rektörümüze kadar herkesin her zaman ulaşılabilir olması. Daima hepsinde bir arkadaş sıcaklığı hissettim ve iyi kötü her anımı onlarla paylaşabildim. Özyeğin Üniversitesi’nde geçirdiğim anları değerli kılan herkese teşekkür ediyorum.