Özyeğin Üniversitesi ve Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı (EFEB) ile rehber öğretmenim sayesinde tanıştım. Başlarda üniversite seçimi ile ilgili net bir karara varamamıştım. Sınav tarihi yaklaştıkça kendi burs programları olan vakıf üniversitelerine başvurmaya başladım. Bu süreçte EFEB’e de başvuruda bulundum. İçimden bir his Özyeğin Üniversitesi ise yolumun kesişeceğini söylüyordu. Sonunda da öyle oldu ve kabul edildiğimi öğrendim. Araştırmalarımın ardından kampüse geldiğimde Özyeğin Üniversitesi’nin modern eğitim metotlarını takip eden, araştırma ve girişimleri destekleyen, dinamik bir vakıf üniversitesi olduğunu yakından görme imkanım oldu. EFEB Programı’na seçildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum ve burada çok mutluyum.