Akif Bahadır Fentçi

Özyeğin Üniversitesi’nde hem akademik hem de sosyal açıdan belli aşamaları geçerek hak kazandığım bursum ile eğitimime devam ediyorum ve bunu Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı’na borçluyum. EFEB'in bir parçası olmanın ne kadar kıymetli ve gurur verici olduğunun farkındayım ve umarım daha birçok öğrenci bu duyguları yaşama fırsatı bulur. Bu programın sağladığı imkanlar sayesinde hayatımı istediğim gibi şekillendirmeye genç yaştan itibaren başladım ve gelecek adına çok umutluyum. İyi ki EFEB'liyim!

Ayşe Buket Mert

Özyeğin Üniversitesi’nde hem sosyal hem de akademik olarak, EFEB Programı kapsamında bana ve diğer arkadaşlarıma sağlanan olanaklar, üniversite hayatına dair tüm beklentilerimin çok daha üzerinde. Gerçekten bir ailenin parçası olduğumu ve önemsendiğimi hissediyorum. Herhangi bir problemim olması durumunda her zaman gidebileceğim biri, bana yardım etmek için elinden geleni yapacak insanlar olduğunu bilerek, büyüdüğüm evden uzak olsam da hayatımı kurmaya başladığım yeni evimde olduğumu hissediyorum.

Tutku Çalış

Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı sayesinde hayatımın sadece bir ÖSYM sınavına bağlı olmadığını öğrendim. Aslında kendi karakterimin, yaptığım sosyal aktivitelerin ve isteklerimin de hayallerimi gerçekleştirmede önemli olduğunu gördüm. Bana bu fırsatı sunan EFEB bursum sayesinde istediğim bölümde çok iyi imkanlarla okuyabilmekteyim. Hayallerinden vazgeçmek istemeyen her öğrencinin kaçırmaması gereken bir fırsat.

Selda Sekban

Özyeğin Üniversitesi, aday öğrencilere tanıdığı EFEB programı sayesinde bana hayallerimin gerçek olabileceğini gösterdi!
EFEB programı başarılı her üniversite adayının, değerlendirmesi gereken bir fırsat. Bir daha seçme şansım olsaydı kararım yine ÖzÜ olurdu. Özyeğin Üniversitesi, tüm kalite standartlarının üstünde olmasının yanı sıra öğrencisine değer veren ve bunu öğrencisine yönelik tavrıyla, sağladığı her imkanla gösteren bir okul.

Yakup Karaaslan

Benim derece yapma fikrim Özyeğin üniversitesini tanımamla gerçekleşti. Kendime hep Özyeğin üniversitesinin bir parçası nasıl olurum diye soruyordum. Ve karşıma Eğitimde Fırsat Eşitliği Programı çıktı, böylece hayallerime bir adım daha yaklaşağıma olan inancım arttı. Hiç vakit kaybetmeden burs başvurumu yaptım. Kabul aldığım maili gördüğüm zamanki duygunun tarifi yok.
Bu program hayallerine ulaşmak isteyen tüm öğrenciler için bir umut ışığı!

Metehan Tüzen

Hayatımın en büyük dönüm noktası olan bu program sayesinde çok büyük bir ailenin parçası oldum ve çok yönlü hayallerimi gerçekleştirmek için çeşitli imkanlara sahibim. Hayallerinize, başarmak istediklerinize ve çok daha fazlasına imkansızlıkların sınır koymasına izin vermeyin.
Şimdi "Hayatınızın Girişimi" için sıra sizde!

Zuhal Melike Karataş

Özyeğin Üniversitesi’nde olmak benim için büyük bir ayrıcalık!
2020 yılı gibi zorlu bir yılda rehber öğretmenimin yönlendirmesiyle ve aynı zamanda üst dönemlerimde Eğitimde Fırsat Eşitliği Programı ile Özyeğin Üniversitesi’ne giden öğrenciler sayesinde bu programı tanıdım. En büyük hedefim kaliteli bir okulda kaliteli bir eğitim almaktı ve şu an beklediğim kalitedeki eğitimi alıyorum. Bana her zaman  kol kanat geren bu ailenin içinde yer almaktan mutluluk duyuyorum.

Mert Adak/2019 Bilgisayar Mühendisliği - “Sadece bir başvurunuzla hayatınızı değiştirebileceğiniz “hayatınızın girişimine” davet ediyoruz sizleri…”

Bir gün Bilgisayar Mühendisliği için üniversitelerin taban puanlarına bakıyordum ve Özyeğin Üniversitesi’nin puanının epey yüksek olduğunu fark ettim ve araştırmaya başladım. Web sitesinde yer alan Eğitimde Fırsat Eşitliği duyurusunu görür görmez içimde beliren heyecan ve umutla beraber hemen başvuru için gerekli belgeleri toplamaya başladım. YKS’nin de açıklanmasından sonra üniversiteden bana ulaştılar ve kampüse davet ettiler. O anki mutluluğumu tarif etmem imkansız, çünkü Özyeğin Üniversitesi ve Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı gerçekten inanılmaz bir imkan. Sadece bir başvurunuzla hayatınızı değiştirebileceğiniz “hayatınızın girişimine” davet ediyoruz sizleri…

Furkan İbiş/2019 Endüstri Mühendisliği - “Bursun verdiği fırsatlar ve okulun akademik kadrosu beni gerçekten etkiledi”

Eğitimde Fırsat Eşitliği Bursu ile sınavdan bir hafta sonra tanıştım. Sınavım beklediğim gibi geçmemişti. Rehberlik hocam haber verince hemen araştırdım ve benim için ikinci bir şans olabileceğini düşündüm. Hemen o anki heyecanımla kayıt olma aşamasına geçtim. Kayıt olmanın kolaylığı ve başvurumu yaptıktan sonra hemen geri dönülmesi, üniversitenin programa verdiği önemi bana hissettirdi. Bursun verdiği fırsatlar ve okulun akademik kadrosu beni gerçekten etkiledi. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra sonuç belgemi gönderip beklemeye başladım. Kampüse çağırıldığıma dair haber alınca çok sevindim ve sabırsızlıkla beklemeye başladım. Kampüse gittiğimde, üniversitenin beklentilerimin üstünde olduğunu gördüm ve kendime ‘burada olmalıyım’ dedim.

Eda Belen/2016 İşletme - “Özyeğin Üniversitesi’nin aile ortamı ve sağladığı imkanlar beni büyüledi”

İyi bir üniversiteye giremeyeceğimi düşündüğüm bir dönemde karşıma çıktı Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı ve hemen başvurdum. Üniversitesi sınavının ardından da mülakat için çağrıldım. Üç gün boyunca muhteşem bir program içinde, üniversite hayatının tüm ayrıntılarını herkesten önce görerek ve yaşayarak, yeni arkadaşlar edinip okuldaki üst dönemlerle tanışma fırsatı elde ettik. Okulda geçirdiğimiz ilk günde, birbirini tanımayan pek çok insan bir anda samimi oldu. Çok güzel ve eşsiz bir deneyimdi hepimiz için. Özyeğin Üniversitesi’nin bu aile ortamını herkesten önce daha samimi bir ortamda deneyimleme fırsatı muhteşemdi.