• Haydarpaşa Lisesi 2017 mezunuyum. Bu sene Özü Burs’a başvurdum ve bursiyer olmaya hak kazandım. Özyeğin Üniversitesini seçme sebeplerimden en önemlisi, okulun bana sağladığı imkanlardı. Üniversitemiz, benim bugüne kadar elde ettiğim başarılarımı ve yeteneklerimi değerlendirebileceğim alanlar sundu ve bunları geliştirebilmem adına her türlü desteği verdi.

    Ben bu bölümü bitirdikten sonra eğitimimi yurtdışında devam ettirmek ve kendimi art direktörlük alanında geliştirmek istiyorum.

    Özü Burs sayesinde lise süresince verdiğim emeklerimin karşılığını aldım. Üniversiteye burslu girmenin yanı sıra okuduğum süre içerisinde de okulumuzun bursiyerlere ne kadar destek olduğunu ve ilgilendiğini gördüm. 

  • 2017’de Samsun Anadolu Lisesi’nden mezun oldum. Üniversite sınavlarına hazırlanırken hayalim kariyer anlamında beni iyi yerlere götürebilecek, sağlam bir kurum kültürü olan, kendimi geliştirebileceğim imkanlara sahip bir üniversiteydi.

    Lisede birçok sivil toplum organizasyonunda ve gönüllü çalışmalarda aktif görev aldım, aldığım görevler sırasında Özyeğin Üniversitesi’ni ve faaliyetlerini sıkça duyma fırsatım oldu.

    Özyeğin Üniversitesi, sunduğu kariyer gelişimi imkanlarıyla, yaptığı projelerle kendinden sıkça söz ettiren bir üniversite.

  • Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2019 mezunuyum. Özyeğin Üniversitesi’ne 2015 yılında Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı ile başladım. Programın ilk mezunlarından biri olarak Özyeğin Üniversitesi’nin bana kattığı değerlerden bahsetmem gerekirse; öncelikle, sunulan eğitim anlayışının ve imkanların bizleri çok yönlü düşünmeye yönlendirmek olduğunu söyleyebilirim. Bahsettiğim bu kazanımın yansımasını üniversite yıllarındayken fark etmek veya fiilen tecrübe etmek çok rastlanılan bir durum olamayabiliyor. Ancak bu kazanımın asıl önemini, belki de mezun olup çalışma hayatına ilk adımı attığımızda fark edebiliyoruz.

  • Bursa Özlüce Anadolu Lisesi’nden mezunum. Özyeğin Üniversitesi’nin araştırmaya ve gelişmeye açık, öğrencilerine hayatın her alanında destek olan, alanında uzman yönetim ve eğitim kadrosuna sahip olması ve Türkiye’deki en iyi üniversiteler arasında olmanın yanında öğrencilerini de alanlarının en iyisi olarak yetiştirmek için gösterdikleri azimli çalışmalar burayı tercih etmemdeki en önemli sebeplerdendir. Sevgili üniversite adayı arkadaşlarım, Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı başarılı, yetenekli ve bursa ihtiyacı olan öğrencilere çok güzel imkanlar sunan bir burs programı. Çok değil daha 6 ay kadar önce ben de sizin konumunuzdaydım.