On bir aylık yoğun bir hazırlık eğitiminin ardından bölüme geçmeye hak kazandım ve şu an okuldaki ikinci senem. Geçtiğimiz yıl, burada olabilmemi sağlayan Özü Burs Programı ile bu okulda okuyan bir lise arkadaşım vesilesiyle tanıştım ve başvuru sürecine katıldım. Bu süreç sonunda bu okulda tam burslu olarak okuma şansı elde ettim. Hem maddi hem sosyal yönden Özü Burs Programı'nın bana katkılarını kelimelerle ifade edebilmem çok güç. En basitinden, mükemmel tahsile sahip bir sürü akademisyenle aynı atmosferde bulunmak bile heyecan vericiyken onlarla fikirler paylaşmak ve hatta çay içip sohbet edebilmek muhteşem şeyler. Aynı zamanda okulumuzdaki öğrenci kulüpleri çok geniş bir skalaya sahip. Geçtiğimiz sene birçok etkinliğe katıldım ve yine kulüplerin birçoğunda etkin şekilde rol aldım. Bu etkinlikler ve katılımlar sayesinde bir yandan yeni şeyler keşfederken bir yandan da çok geniş bir çevreye sahip oldum. Ancak en önemlisi bir şeyler yönetmeyi ve yürütmeyi öğrendim. Bunlar bu sene de olmaya devam ediyor ve ileriki senelerde de devam edecek şeyler. Diğer bir imkan olan yurt bursu ve nakit burs imkanı, biz Özü Burs’luları çok büyük yüklerden kurtaran mükemmel olanaklar. Bu konuya ek olarak maddi anlamda kısmi zamanlı çalışma imkanları sağlayan okulumuz bunu yaparak bizlere hem maddi hem kişisel gelişim açısından fayda sağlamaya devam ediyor. Ben de bu imkanı kullanarak 2016, Şubat'tan beri okulun farklı departmanlarında çalışıyorum.. Çok şanslıymışım ki böyle bir programla böylesine bir okulda tam burslu okuma şansı elde edebildim. Özü Burs’lu olmak gurur verici. dönüm noktam olduğunuz için teşekkürler Özü Burs, teşekkürler Özyeğin!