Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı hayatımdaki dönüm noktalarından biri. Kendimi bir birey olarak hissetmemi sağlayan, tek başıma neler başarabileceğimi gösteren bir proje. Üniversite tercih sürecinde aklımda sadece eğitim değil yaşayacağım ortam ve bir öğrenci olarak maddi giderlerim de vardı. Özyeğin Üniversitesi’nin sunduğu Özü Burs’la tanıştıktan sonra aklımdaki soru işaretleri yanıt buldu.  Hem çok iyi bir eğitim alabilecektim hem de maddi yönden hiç kimseye bağlı kalmadan üniversitede okuyabilecektim, bu herkesin hayalindeki şey değil midir aslında? Ben de dahil bir çok insanın hayatı bu proje sayesinde değişti. Şu an Özyeğin’ de okumaktan çok mutluyum. Özyeğin’in güçlü akademik kadrosu ve sosyal imkanları ile kendimi daha çok geliştireceğimi düşünüyorum. Hedefim, akademik kariyerimi başarı ile tamamlayarak hayallerimi gerçekleştirmek ve bunu Özyeğin Üniversitesi’nde yapabileceğime olan inancım bir gün bile azalmadı.