Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’19 mezunuyum. Özyeğin Üniversitesi ve Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı’nı okuldaki öğretmenlerim ve mezunlarımız sayesinde tanıma imkanı buldum. 12. sınıfta kendi hayatımdan çok ödün vermiştim güzel bir üniversite için. Fakat sıralamam geldiğinde istediğim derecede mühendislik tercihi yapamıyordum. Ayrıca ailem de mühendislik okumamı istemiyordu. Eğitimde Fırsat Eşitliği mülakatına seçildiğimi duyunca havalara uçtum resmen. Bu program sayesinde mühendislik hayallerimi gerçekleştirebileceğim bir imkan doğdu. Sağladığı maddi olanaklarla, sosyal aktivitelerle gerçekten çok gelişmiş ve daha da ilerleyecek olan bir üniversite Özyeğin Üniversitesi. Zaten üniversitede de Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı kapsamında öğrenim gördüğünüzü söylediğinizde insanların size övgü dolu gözlerle baktığını hissediyorsunuz.